Informatie

Data en Locatie

Het Congres ICT en Overheid 2020 van Binnenlands Bestuur vindt plaats op donderdag 8 oktober 2020 in kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Het congres start op 10:00 uur en eindigt rond 17:00 uur.

Binnenlands Bestuur organiseert dit congres binnen de richtlijnen van de overheid (onder andere 1,5 meter afstand).

Doelgroep

Dit congres is bestemd voor alle ambtenaren en bestuurders die verantwoordelijk of betrokken zijn bij het ICT-beleid en de uitvoering daarvan binnen gemeente of overheid.

Prijzen*

€ 225,00 (als abonnee Binnenlands Bestuur)
€ 295,00 (als niet-abonnee Binnenlands Bestuur)

* genoemde prijzen zijn excl. BTW

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: info@binnenlandsbestuur.nl. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van € 50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.  Meldt u binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Binnenlands Bestuur – onderdeel van Sijthoff Media – zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.


Binnenlands Bestuur organiseert dit congres in samenwerking met de volgende partners: